Viimeinen tahtoni -vihko

Omien hautajaisjärjestelyiden ennakkosuunnittelu mahdollistaa omien toiveiden toteutumisen ja auttaa omaisten taakkaa menetyksen kohdatessa. Viimeinen tahtoni- vihkosen avulla toivotut hautausjärjestelyt voidaan määritellä hyvinkin tarkasti jo etukäteen; tämä on valtava tuki omaisille kuolemantapauksen sattuessa.

HAUTAJAISJÄRJESTELYT
ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Viimeinen tahtoni- vihkoseen voidaan määritellä hyvinkin tarkasti hautajaistilaisuuden jokainen yksityiskohta. Osan päätöksistä voi myös jättää omaisille.

KAUNIS TILAISUUS
koostuu monista eri valinnoista ja omaisilla on usein vaikeaa vaihtoehtojen edessä, jos he eivät tiedä vainajan toiveita. Jokainen voi itse helpottaa läheistensä tilannetta oman kuolemansa jälkeen kirjaamalla etukäteen ylös toiveitaan Viimeinen tahtoni –vihkoseen.

Hautajaiset halutaan – ja ne tulisi – aina järjestää niin kuin vainaja olisi halunnut ja siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät, että voivat toteuttaa läheisensä viimeiset toiveet.

LIITEOSA ”TÄRKEÄT ASIAKIRJANI”
on tarkoitettu antamaan omaisille tietoa mm. testamenteista, hoitotahdosta, edunvalvontavaltuutuksesta sekä kertomaan esimerkiksi mistä pankista tili löytyy ja minkälaisia vakuutuksia ja sopimuksia on voimassa. Omaisuusluettelo helpottaa huomattavasti myös perunkirjoituksen tekemistä.

Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.”

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Viimeinen tahto

Kuolema – tuo lopullinen ja joskus pelottavakin tapahtuma. Elämämme pituutta emme tiedä, kuitenkin ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä tulee kuoleman kokemaan.

Oletko miettinyt omaa kuolemaasi ja sitä kuinka hautajaisesi toteutetaan? Viimeinen tahtoni on vihkonen, jonka avulla voit kirjata ylös oman tahtosi siitä, miten toivot, että omaiset toimivat kuolemasi jälkeen.

Hautajaisjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Viimeinen tahtoni -vihkoseen voidaan määritellä hyvinkin tarkasti hautajaistilaisuuden jokainen yksityiskohta. Osan päätöksistä voi myös jättää omaisille.

Hautajaiset halutaan – ja ne tulisi aina – järjestää, niin kuin vainaja olisi halunnut. Siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät, että voivat toteuttaa läheisensä viimeiset toiveet. Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.”

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää Viimeinen tahto vihkosesta täällä