Palveluhinnasto

PALVELUHINNAT

2.1.2023 alkaen, voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hautajaisten järjestämisessä on hyvin monia vaiheita ja kokonaisvaltainen hautauspalvelu on paljon muutakin kuin arkun, uurnan ja vainajan kuljetuksen myyntiä.

Emme ole laatineet palvelupaketteja palveluhinnastoomme, koska jokainen hautajaisjärjestely on yksilöllinen ja käymme kaikki asiat läpi yhdessä omaisten kanssa, jonka jälkeen meiltä saa kustannuslaskelman kaikista kokonaiskuluista.

Otathan rohkeasti yhteyttä tai tule käymään toimistollamme, niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisedullinen palvelupaketti.

  • Puhelin ja toimistokulut, hoidamme tarvittavat yhteydenotot veloituksetta
  • Hautausjärjestelyiden yhteydessä meiltä tilatut kukat kuljetamme veloituksetta.
  • Vainajan arkkuun asettaminen, pukeminen (myös omien vaatteiden pukeminen) ja ehostus 50 €

Kuljetukset

  • Kuljetukset alkaen 85 €
  • Apumies tarvittaessa 50 €
  • Pidemmät kuljetukset km veloitusperusteisesti

Arkut ja uurnat

Kaikkien arkkujen ja uurnien materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista sekä luonnollisesti ekologisuus, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa.

Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi.

  • Puuvilla verhoillut arkut alkaen 455 €
  • Pellava verhoillut arkut alkaen 560 €
  • Puu arkut alkaen 950 €
  • Uurnat alkaen 85 €

Viimeinen tahto

Kuolema – tuo lopullinen ja joskus pelottavakin tapahtuma. Elämämme pituutta emme tiedä, kuitenkin ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä tulee kuoleman kokemaan.

Oletko miettinyt omaa kuolemaasi ja sitä kuinka hautajaisesi toteutetaan? Viimeinen tahtoni on vihkonen, jonka avulla voit kirjata ylös oman tahtosi siitä, miten toivot, että omaiset toimivat kuolemasi jälkeen.

Hautajaisjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Viimeinen tahtoni -vihkoseen voidaan määritellä hyvinkin tarkasti hautajaistilaisuuden jokainen yksityiskohta. Osan päätöksistä voi myös jättää omaisille.

Hautajaiset halutaan – ja ne tulisi aina – järjestää, niin kuin vainaja olisi halunnut. Siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät, että voivat toteuttaa läheisensä viimeiset toiveet. Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.”

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää Viimeinen tahto vihkosesta täällä