Arkut ja uurnat

On taival ollut sitten pitkä tai lyhyt, tasainen tai kivinen, niin viimeinen leposija on kuin sinetti tuon matkan päättyessä. Valinta ei ole useinkaan helppo. Arkun valinnalla on suuri merkitys, sillä arkku peilaa edesmenneen läheisemme elettyä elämää ja hänen persoonaansa, mutta samalla siihen kiteytyy omaisten suru. Eläneen matkaan on saattanut mahtua ilon hetkiä ja murheen alhoja, mutta olkoon tämä viimeinen matka oleva tyyni ja arvokas.

Näistä linkeistä pääset selailemaan arkku- ja uurnavalikoimia:

Verhoomo Toni Teuho / Arkut ja uurnat

BenuTree Ekologiset uurnat

SHT-Tukku Oy / Arkut

SHT-Tukku Oy / Uurnat

 

Viimeinen tahto

Kuolema – tuo lopullinen ja joskus pelottavakin tapahtuma. Elämämme pituutta emme tiedä, kuitenkin ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä tulee kuoleman kokemaan.

Oletko miettinyt omaa kuolemaasi ja sitä kuinka hautajaisesi toteutetaan? Viimeinen tahtoni on vihkonen, jonka avulla voit kirjata ylös oman tahtosi siitä, miten toivot, että omaiset toimivat kuolemasi jälkeen.

Hautajaisjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Viimeinen tahtoni -vihkoseen voidaan määritellä hyvinkin tarkasti hautajaistilaisuuden jokainen yksityiskohta. Osan päätöksistä voi myös jättää omaisille.

Hautajaiset halutaan – ja ne tulisi aina – järjestää, niin kuin vainaja olisi halunnut. Siksi omaisia helpottaa surun keskellä, kun he tietävät, että voivat toteuttaa läheisensä viimeiset toiveet. Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

Mikäli haluat lisätietoa, niin jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.”

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää Viimeinen tahto vihkosesta täällä